24-årig narkobilist uden kørekort ledte politiet til spændende fund

En biltur på Langdalsvej i Brabrand viste sig at være en rigtig dårlig idé for 24-årig mand

MDMA bliver ofte solgt som tabletter i forskellige farver og med diverse logoer. I denne form er stoffet bedre kendt som Ecstasy. Foto: Kim Haugaard & Ennio Larenza - Scanpix

En 24-årig mand fra fortryder formentlig bitterligt, at han havde lige lovlig travlt, da han få minutter over midnat natten til tirsdag mødte en politipatrulje i Brabrand.

Mandens kørsel har nemlig ført til ikke færre end 3 sigtelser.

Det oplyser Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

- De syntes, han kørte lidt stærkt, og at han virkede som om, han gerne ville undvige politiet. Derfor standsede betjentene ham til en rutinekontrol, og det viste sig, at der var mere at komme efter, siger kommunikationsrådgiver Jeanette Løv Rasmussen.

Læs også Ældre par dyrkede sex i frostgrader på Klokkervej

Da politiet fik den 24-årige i tale, virkede han påvirket og havde ikke den store lyst til at tale med betjentene.

- Jeg kan ikke sige noget om den konkrete sag, men det, man ofte ser, er, at folk virker ufokuserede, taler snøvlende og har svært ved at koncentrere sig. De kan også være rastløse, siger Jeanette Løv Rasmussen.

Det var her på Langdalsvej i Brabrand, at den 24-årige blev standset ved et rutinetjek. Foto: Google Maps

Da betjentene slog manden op i registeret, kunne de se, at han var frakendt kørekortet. En nærmere inspektion af bilen viste også, at den 24-årige var i besiddelse af to salgsposer med kokain i bilen.

Fundet af to poser kokain gjorde ikke noget godt for mandens nat. Poserne sammenholdt med mandens opførsel gav således betjentene en god idé - nemlig at aflægge den 24-åriges hjem et visit.

Læs også 13 snuppet uden kørekort: - Folk tolker loven alternativt

I mandens lejlighed i Brabrand fandt betjentene 62 gram af det syntetisk fremstillede stof MDMA. Stoffet bliver ofte solgt som tabletter i forskellige farver og med diverse logoer. I denne form er stoffet bedre kendt som Ecstasy.

Festen stoppede dog ikke her. I mandens hjem fandt politiet således også en digitalvægt, og det politiet mistænker for at være salgstelefoner.

Det faktum, at den 24-årige blev standset til et rutinetjek førte til sigtelser for narkokørsel, kørsel uden førerret og narkosalg.

- Sigtelsen for narkokørsel er baseret på, at betjentene vurderede, at den 24-årige virkede påvirket. Han blev kørt til politistationen, hvor en læge tog en blodprøve på ham, siger kommunikationsrådgiver Jeanette Løv Rasmussen til TV2 ØSTJYLLAND, og fortsætter:

- Hvis resultatet af blodprøven viser, at han ikke havde stoffer i blodet, bliver sigtelsen frafaldet, men det må tiden visen. 

Den 24-årige mand blev anholdt klokken 00.12 på Langdalsvej i Brabrand.

Læs også Beruset 19-årig slynget ud af bil efter vanvidskørsel