22-årig blev påkørt i Aarhus lørdag: Nu er bilen fundet

Politiet har fundet den bil, som blev efterlyst i forbindelse med en formodet påkørsel lørdag

Lørdag aften sendte Østjyllands Politi en efterlysning ud efter en bil, som lørdag eftermiddag havde været involveret i en sag, hvor en 22-årig mand med relationer til bandemiljøet blev kørt ned. Politiet mistænker, at der er tale om en bevidst påkørsel.

Bilen var sølvgrå af mærket Peugeot, og i dag kan politiet meddele, at de har fundet køretøjet med hjælp fra en borger, der så den efterlyste bil. 

Læs også 63-årig blev skudt efter med gaspistol og slået med pistolskæfte

- Jeg kan ikke sige så meget andet, end at vi fik et tip fra en god borger, som så bilen og vidste, at den var efterlyst. Og vi har nu fået sikret bilen, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Jens Henrik Jensen.

Politiet kunne allerede søndag morgen oplyse, at de havde modtaget mange tips fra borgere, der havde set episoden, som fandt sted i krydset mellem Viborgvej, Silkeborgvej og Vesterbrogade i Aarhus. 

Hos Østjyllands Politi håber man nu, at bilen kan afsløre nye ting i sagen. 

Søger stadig vidner

Østjyllands Politi er stadig meget interesseret i at høre fra folk, som har set episoden. Udover den sølvgrå Peugeot, så efterlyste Østjyllands Politi også to andre biler, som, de mener, er involveret i sagen.

LEDER FORTSAT EFTER TO BILER

- Sort bil, sandsynligvis af mærket Audi
- Hvid bil, ukendt mærke

Der er tale om en sort bil, sandsynligvis af mærket Audi, og en hvid bil af ukendt mærke. De to biler blev set køre i samme retning som den sølvgrå Peugeot.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Episoden fandt sted på i krydset mellem Viborgvej, Silkeborgvej og Vesterbrogade i Aarhus klokken 16.29 lørdag eftermiddag: