21. uheld med letbanen: kolliderer med lastbil

Fredag eftermiddag holdte et letbanetog stille efter et sammenstød med en lastbil.

Letbanen kolliderede fredag med en lastbil.

Et uheld om måneden. Letbanen har kørt i 21 måneder, og på den tid er den blevet påkørt 21 gange.

Senest fredag eftermiddag omkring klokken 13.17 i forbindelse med et venstresving i krydset mellem Randersvej og Nehrus Alle i Aarhus Nord.

Læs også Ingen letbanetog på lang strækning – frosten driller

- I krydset skal letbanen og en lastbil begge svinge til venstre, og i forbindelse med det kommer lastbilen for tæt på letbanen, og de kolliderer, siger kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi Janni Lundager til TV2 ØSTJYLLAND.

Uheldet sketet i krydset mellem Randersvej og Nehrus Alle i Aarhus Nord. Foto: Google Maps

Kun materielle skader

I forbindelse med sammenstødet skete der dog kun materielle skader. På trods af det betød uheldet dog stadig forsinkelser for passagerne tidligere på dagen.

- Strækningen mellem Aarhus Universitetshospital i Skejby og ned til Universitetsparken var lukket ned i cirka 40 minutter, siger kommunikationschef hos Aarhus Letbane Jens Velling.

Allerede klokken 14.11 var driften i gang igen. Kommunikationschef Jens Velling opfordrer dog fortsat folk til at holde sig opdateret.

- Der har været perioder, hvor den ikke har kørt helt så præcist som normalt. Som altid opfordrer vi derfor til, at man kigger på Midttrafik.dk for at holde sig opdateret, siger han.

00:25

VIDEO: Letbanen holdt fredag eftermiddag stille efter et sammenstød med en lastbil. 

Luk video