20-årig anholdt for groft gaderøveri

"Groft og meningsløst". Sådan beskriver politiet et gaderøveri mod en 15-årig dreng i Hasselager. Onsdag blev en 20-årig mand anholdt.

Den 20-årige mand blev anholdt onsdag aften klokken 22.40. Østjyllands Politi mistænker ham for at være med til at overfalde en 15-årig dreng fra Hasselager.

- Det er et groft og meningsløst gaderøveri, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Røveriet mod den 15-årige dreng fandt sted tirsdag aften, da han kom gående på stisystemet ved Kolt Østervej i Hasselager.
To mænd overfaldt drengen, og sparkede og slog ham så mange gange, at han en overgang mistede bevidstheden. Gerningsmændende tog derefter drengens mobiltelefon og stak af.

Senere på aftenen anholdt politiet en 19-årig mand, som mistænkes for at være den anden gerningsmand.

Den 20-årige fremstilles torsdag i grundlovsforhør, men selvom begge de formodede gerningsmænd altså nu er anholdt, vil Østjyllands Politi stadig gerne i kontakt med vidner til røveriet. Det drejer sig især om to piger, der sad på en bænk i nærheden af gerningsstedet, da røveriet fandt sted.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 8731 1448 eller 114.