19-årig anholdt på bordel

Ung kvinde risikerer udvisning til Thailand

Genrefoto. Foto: Colourbox

En 19-årig kvinde risikerer at blive udvist af Danmark, efter at politiet i går besøgte en massageklinik på Søndre Ringgade i Aarhus.

Politiet rykkede ind i det aarhusianske bordel kort efter kl. 10 om formiddagen. Derefter blev kvinden, der arbejdede på massageklinikken, anholdt.

Senere på dagen blev kvinden ifølge Østjyllands Politi screenet af Center for Menneskehandel. Centret vurderede, at kvinden ikke var blev handlet og dermed ikke udsat for såkaldt trafficking.

Hun har nu fået en bøde for ulovligt arbejde og for at opholde sig ulovligt i Danmark. Kvinden bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet håber på at få hende varetægtsfængslet, indtil hun senere skal udvises af landet.

Også kvindens arbejdsgivere risikerer at skulle betale en bøde.

- Vi overvejer at rejse sag mod arbejdsgiverne. De kan i givet fald se frem til en bøde på 20.000 kr. pr. påbegyndt arbejdsmåned for kvinden. Det er taksten for at beskæftige en person, som ikke har lovlig opholdstilladelse i Danmark, siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.