19 anholdt efter bandeopgør

Var bevæbnet med slag- og stikvåben

Foto: Colourbox

19 personer blev natten til søndag anholdt efter et stort væbnet opgør mellem forskellige grupperinger ved Bispehaven i Hasle vest for Aarhus, oplyser Østjyllands Politi til bt.dk.

Politiet modtog lørdag klokken omkring klokken 22.30 en anmeldelse om flere bevæbnede personer, der var på vej til Bispehaven.

- Kort tid efter indløb flere anmeldelser fra området. Ved politiets ankomst til stedet blev de mødt af en gruppe på cirka 30 personer, der alle var bevæbnede med diverse slag- og stikvåben, oplyser Østjyllands Politi og tilføjer, at "det lykkedes ved en koordineret indsats fra flere patruljer at få anholdt 19 personer, der alle var fra området".

Slag- og stikvåben fundet

I forbindelse med anholdelserne og en efterfølgende gennemsøgning af området blev der fundet adskillige slag- og stikvåben.

De 19 anholdte bliver søndag afhørt og vil alle blive sigtet for forsøg på kvalificeret vold samt straffelovens bestemmelser om grov forstyrrelse af den offentlige ro og orden.

Beboerne i Bispehaven i Aarhus har flere gange i den seneste tid oplevet unge, der kaster sten mod politiet og sætter brand i containere.