18-årig østjyde missede Miss World-titlen

Aarhusianske Jessica Josephina Hvirvelkær måtte kigge langt efter førstepladsen

Foto: Omega Foto/MissDanmark.dk

Foto: Miss Denmark

Foto: Miss Danmark

Foto: Miss Danmark

1 af 5

Nogle gange er bare det at være med, en ære i sig selv.

Det er formentlig sådan, at den 18-årige Jessica Josephina Hvirvelkær ser tilbage på sin deltage i en af verdens største skønhedskonkurrencer.

Den aarhusianske kvinde var lørdag eftermiddag lokaltid på scenen i Miss World-finalen i byen Sanya i det sydlige Kina. Her skulle hun konkurrere mod skønheder fra mere end 100 lande.

Da det kom til opråbningen af ''The winner is" blev Jessica Josephina Hvirvelkærs navn ikke råbt op. Hun blev slået ud inden semifinalen, som de 20 bedste finalister var gået videre til.

Vinderen blev i stedet den spanske model Mireia Lalaguna Royo.

Stor konkurrence

Andenpladsen gik til Rusland, mens Indonesien snuppede tredjepladsen.

Jessica Josephina Hvirvelkær må derfor vende tilbage til Danmark og holde juleferie uden en titel, men derimod må oplevelsen i bagagen.

Eventyret begyndte i september i år, hvor Jessica Josephina Hvirvelkær blev kåret som Miss Denmark og dermed fik en plads i kapløbet om Miss World.

Miss World-konkurrencen er kendt for at være den skønhedskonkurrence, der har eksisteret i flest år. Hvert år bliver finalen transmitteret ud til to milliarder tv-seere.

Når Jessica Josephina Hvirvelkær ikke er at finde i flotte kjoler og med et bånd om sig, studerer hun Global Economy på Aarhus Business College.