18-årig faldt i døden

Forældrene advarer klassekammeraterne mod stoffer

Den 18-årige var elev på handelsgymnasiet Århus Købmandsskole i Viby. Hans forældre advarer nu andre unge mod stoffer.

En ung aarhusiansk gymnasieelev døde i weekenden, efter at han faldt fra en altan til jorden fra 4. sal.

Den 18-årige, der skulle have været student til sommer, var sammen med flere kammerater, da han natten til søndag tog det skæbnesvangre fald.

Ifølge forældrene til den 18-årige var det det narkotiske stof LSD, der gav deres søn en form for psykose.

På Facebook advarer moderen nu hendes afdøde søns klassekammerater mod stoffer.

- Andreas var meget bange, og troede alle var vrede på ham, og han så blod. Før de kammerater, han var sammen med, kunne nå at reagere, løb han ud af værelset og faldt ned fra 4. sal. Krisepsykologen har informeret om, at Andreas ikke vidste, hvad han gjorde. Han kan have troet, at han løb hen over en mark og hoppede over et hegn eller lignende, skriver forældrene på Facebook.

- Stoffer åbner op for baner i hjernen, som der ikke skal lukkes op for. Man risikerer nemlig også, at disse baner ikke lukker sig igen, når stoffet er ude af kroppen. Og så vil man ende som psykotisk. Nogle kommer aldrig ud af psykosen. Det er som at spille russisk roulette og det er det, der gør stoffer så farlige.

Den 18-åriges forældre opfordrer andre unge om at holde sig langt væk fra LSD, der angiveligt er både populært og let at skaffe for de unge.

- Vi er fra forskellige kilder informeret om, at det er meget nemt og tilmed også billigt, at købe LSD, så derfor, PAS PÅ hinanden og jeres børn! De unge vi har talt med, har ikke fået info om de farlige stoffer igennem deres skolegang. Så tag det ikke som en selvfølge, at de ved, de leger med livet der!