16-årig udtaget til superligahold

Drengedrøm går i opfyldelse for Mikkel Kallesøe

Foto: Randers FC

Han er bare 16 år gammel og spiller til daglig på Randers Frejas tophold i U17-ligaen, men til sommer kridter han skoene og skifter til Superligaen.

Mikkel Kallesøe har netop fået skrevet kontrakt med Randers FC og vil fra sommeren 2014 blive indlemret i superligatruppen på fuldtid.

For ham er det en drengedrøm, som nu, allerede som 16-årig, går i opfyldelse:

- Jeg har altid haft en drøm om at kunne komme til at leve af at spille fodbold, men den er bare gået i opfyldelse langt hurtigere, end jeg havde turde drømt om. Nu glæder jeg mig afsindigt meget til sommer, men vil inden da gøre mit bedste for at slutte godt af på U17-ligaholdet, hvor vi ligger i toppen inde foråret, siger Mikkel Kallesøe i en pressemeddelelse.

Randers FCs cheftræner Colin Todd har nøje fulgt Mikkel Kallesøes udvikling og har jævnligt haft ham med til holdets træninger:

- Han er et stort talent med fysisk styrke, hurtighed og evne til at sætte sine modstandere en-mod-en. Han skal træne med os her i foråret i det omfang, det kan lade sig gøre, og det vil være med til at udvikle ham yderligere, inden han skal indgå fuldt og helt i A-truppen til sommer, siger Colin Todd.

Fodboldverden er langt fra ny for Mikkel Kallesøe. Han begyndte allerede som fem-årig i Lemvig GF, hvorefter han skiftede til Holstebro Boldklub som 13-årig, inden turen gik til Randers Freja som U15-spiller og nu altså som oprykket seniorspiller i Randers FC fra sommeren 2014.