15-årige Magnus er selvstændig

Skoleelev og virksomshedsejer på én gang

01:53 Luk video

15-årige Magnus Hønholdt fra Silkeborg fik en dag en god idé - i dag ejer han sin egen virksomhed, der reparerer Apple-produkter.

Til dagligt går Magnus på Kornmod Skole ved Silkeborg. En dag fik han en god idé til, hvordan han kunne tjene nogle lommepenge.

Det startede med, at han en dag for 2½ år siden tabte sin iPhone og var for nærig til at få den lavet. Derfor skilte han den selv ad og fik den repareret.

Det gik ret godt, og snart kom venner og bekendte og ville have repareret deres også. Det var her idéen opstod, skriver MJA.dk.

Firmaet opstod

Magnus Hønholdt fik sin søsters kæreste til at lave en hjemmeside, så han kunne gøre det lidt mere professionelt. Og pludselig var firmaet "Eplerepair" en realitet.

Den lille virksomhed, der havde til huse i forældrenes hus på Bævervej, blev snart meget større.

- Der gik ikke ret mange uger, inden jeg lå i toppen af Google, når man søgte på "iPhone" og "repair" i Silkeborg. Nu har jeg to-tre reparationer om dagen, siger han til MJA.dk.

Hvor meget den kun 15-årige businessmand tjener på sit firma, vil han ikke røbe. Man han afslører da, at han ikke kan holde sig inden for sit frikort.