15-årig fængslet for drabsforsøg

En 15-årig dreng blev i dag varetægtsfængslet for to drabsforsøg mod sin 18-årige kæreste, som han spærrede inde i sin lejlighed.

En 15-årig dreng blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger i surrogat for to drabsforsøg mod sin 16-årige kæreste, som han holdt tilbage i sin lejlighed på Karensvej i Brabrand ved Århus.

Den 15-årige ønskede ikke at åbne munden ved tirsdagens grundlovsforhør, og derfor har politiet i Århus ingen idé om, hvor længe pigen har siddet indespærret, ligesom motivet til drabsforsøgene stadig står hen i det uvisse.

Mandag eftermiddag opsøgte pigens mor og søster drengen for at få pigen med hjem. Her blev de overfaldet med slag af drengen, som trak pigen ind i lejligheden igen, efter at det var lykkedes hende at slippe ud på trappen.

Moderen og søsteren tilkaldte politiet, der befriede pigen. Hun kunne fortælle, at drengen både søndag og mandag havde forsøgt at kvæle hende.

Den 15-årige bor i lejligheden med sin mor, men har været alene i de sidste fem dage, fordi moderen flygtede fra sin voldelige søn.

Politiet har fået oplyst, at han i de seneste dage har sniffet en del lightergas. /ritzau/

Se mere i TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30.