15-årige Casper fundet i god behold efter ni dage

Den 15-årige efterlyste dreng er nu fundet i Randers

15-årige Casper Jonas møller Sørensen fra Lystrup er efterlyst af politiet. Han er sidst set i Jelling, hvor han bor på et opholdssted.

Den 15-årige Casper Jonas Møller Sørensen er mandag aften blevet fundet i god behold.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

- Østjyllands Politi har fundet ham i Randers og kontaktet os. Han bliver nu hentet af den institution, hvor han normalt bor, siger vagtchef Jørn Lindhardt.

Læs også 10-årig dreng mister livet i tragisk trafikulykke

Casper Jonas Møller Sørensen har ADHD og har været frivilligt anbragt på det opholdssted i Jelling, som han forlod den 7. april. Han har tidligere været stukket af, men aldrig mere end to dage ad gangen.

Han nåede at være væk i ni dage.

Politiet har ledt efter Casper Møller Sørensen, men har ikke regnet med, at der var sket ham noget. Der var ikke noget, der tydede på, at der var sket noget strafbart eller strafferetligt, lød det.

Vagtchef Jørn Lindhardt er dog lettet over, at den 15-årige dreng nu er fundet.

- Det er først og fremmest rart for ham og de pårørende, men det er også rigtig rart for os. Når folk går hjemmefra, er der nogle forskellige bevæggrunde, så der skal vi finde ud af, hvad vi skal sætte ind, og hvor vi skal lede. Vi har det bedst, når vi har hold i ham. 

Læs også Mand død på genbrugsplads: - Vi kan ikke adskille tung trafik fra borgerne

Moster savnede ham

I weekenden skulle Casper have været hos sin moster, Camilla Eldrup, og hendes familie i Hørning. Casper dukkede aldrig op. 

- Jeg er både bange og bekymret. Vi fik en besked fra ham onsdag. Men vi er ret sikre på, at det ikke er ham selv, der har skrevet den. Der stod, at vi ikke skulle bekymre os om ham, og at han ville få én til at kontakte familien en gang om ugen, sagde Camilla Eldrup til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun fortalte, at hendes nevø har en tendens til at hænge ud med de forkerte mennesker. 

- Samtidig er jeg irriteret over, at han kan finde på at udsætte os for det her, hvis han bare sidder et sted og spiller FIFA. Vi savner ham, og han må gerne komme hjem, sagde Camilla Eldrup.

Læs også Familien savner 15-årige Casper: Ikke set siden den 7. april