13-årig blev truet på livet

En 13-årig fra Gram fik i nat først bølle-bank og derpå trusler på livet, da han blev sat i stævne i mørk skolegård.

Et opgør om gammel gæld førte i nat til at 5 teen-agere gennemtævede en 13-årig dreng altimens den 13-åriges forældre troede at han lå stille og roligt og sov hjemme hos dem.

- Han blev ringet op ved 1-tiden og bedt om at komme ned til Stilling skole, da der åbenbart lige var nogle ting som de andre drenge ville drøfte, fortæller vicekriminalinspektør Max Burhøj fra Sydøstjyllands Politi i Skanderborg.

Han ved ikke, hvorfor drengen valgte at forlade sit værelse midt om natten, uden at sige noget til sine forældre, specielt, når der var ballade i sigte.

- Nede ved skolen venter så fem drenge, og de kaster sig snart over ham og banker ham, og sparker og spytter på ham, fortæller Max Burhøj.

Politiet har anholdt to af drengene, en dreng på 13 og en på 15 år. De vil nu blive overdraget til de sociale myndigheder.

- Vi ser alvorligt på det her for drengene ved helt bestemt, at de har gjort noget galt. På et tidspunkt truer de desuden drengen på livet, hvis han sladrer, så det er alvorligt forklarer Max Burhøj til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 13-årige dreng har det efter omstændighederne godt. Han har fået en del knubs, men intet er brækket.