127 arbejdspladser vil være bedst

Der var en stor slutspurt op til midnat, hvor fristen for at tilmelde sig konkurrencen Østjyllands Bedste Arbejdsplads udløb

Foto: Morten Rasmussen

Midnat mellem mandag og tirsdag udløb fristen for at tilmelde sig TV 2 | ØSTJYLLANDs konkurrence om titlen som Østjyllands Bedste Arbejdsplads, og helt op til sidste minut strømmede tilmeldingerne ind.

I alt 127 arbejdspladser vil være med i konkurrencen, som har fokus på arbejdsglæden. Vinderen af titlen bliver nemlig den arbejdsplads, der rummer de kvaliteter, som bedst befordrer arbejdsglæden.

- Vi er rigtigt glade for, at så mange medarbejdere har indstillet deres arbejdsplads til konkurrencen Østjyllands Bedste Arbejdsplads. Det viser, at arbejdsglæden trives trods finanskrise og besparelser. Samtidig er det udtryk for, at der på mange østjyske arbejdspladser er masser af inspiration at hente til, hvordan arbejdsglæden kan øges på de arbejdspladser, hvor der er behov for det, siger redaktionschef på TV 2 | ØSTJYLLAND, Morten Brøcker.

Mandag den 21. februar udvælger dommerpanelet de otte finalister. Via en SMS-afsteming udpeger TV 2 | ØSTJYLLANDs seere de tre bedste arbejdspladser, og blandt dem kårer dommerpanelet vinderen.

Læs mere om konkurrencen Østjyllands Bedste Arbejdsplads