12-årig pige voldtaget

En kun 12-årig pige blev i går ved middagstid voldtaget tæt ved Sostrup Slot ved Gjerrild på det nordlige Djursland.

Med voldtægten i går har der nu været i alt to voldtægter og et voldtægsforsøg på Norddjurs inden for den seneste måned.

- Umiddelbart er der ikke noget, der taler for, at den samme gerningsmand står bag. Det fortæller politiinspektør Ole Madsen i dag til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Pigen var ude at lufte sin hund, da hun lidt nord for slottet blev passet op af en cirka 20-årig ung mand. Han tog kvælertag på hende og tvang hende ind i et skovområde, hvor han gennemførte samleje med pigen, siger kriminalassistent Gert Nørholm fra politiet i Grenå til Radio ABC Nyhederne.

<B>Ventede på at forældre kom hjem</B>
Efter den chokerende oplevelse, tog pigen hjem og ventede på at hendes far og mor kom hjem, hvorefter voldtægten blev anmeldt til politiet.
Voldtægtsmanden beskrives som 180-185 centimeter høj med blondt kort hår.
Han var iført en hvid t-shirt, mørke cowboybukser og havde en hvid plasticpose med sig. Han har et rødt mærke på størrelse med en 50-øre over det ene øje.

Et vidne har i nærheden af gerningsstedet set en person som kunne være gerningsmanden. Vidnet samlede en mand op og kørte ham til stationen i Grenå, hvor han ved 13-tiden ville taget toget mod Århus.

Politiet i Grenå er meget interesseret i henvendelser i sagen på telefon 8758 14 48.

<a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=15303" target="_blank">Læs også: Voldtægt i Auning (5/8-2007)</a>