11 anholdt i stor hashaktion

Slog til mod organiseret hashnetværk

00:19

1 af 2

Et større antal politifolk og hunde rykkede i går formiddag ud efter en nøje slagplan, som opfølgning på en længerevarende efterforskning mod et organiseret netværk af hashleverandørere.

Cirka 15 forskellige lokaliteter er blevet ransaget og 11 personer har været anholdt. 5 af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om fængsling.

- Vi har gennem nogen tid samlet beviser mod en organiseret gruppe hashhandlere. Efterforskningen har underbygget vores mistanke om, at gruppen i betydeligt omfang har været leverandørere af hash til i alt fald markedet i Horsens forklarer vicepolitiinspektør Torben Svarrer fra Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

-Sigtelserne mod hovedmanden drejer sig indtil videre om handel med ikke under 135 kg hash.

 

Hovedmanden er en 28 årig mand fra Horsens. De øvrige, der fremstilles i grundlovsforhør, er 4 mænd på henholdsvis 22 år, 21 år, 20 år og 19 år, alle fra Horsens.

Under ransagningerne ledte politiet efter stoffer, penge og andet, der kan bruges som bevis i sagen. Der blev da også fundet både lidt stoffer og penge under ransagningerne, der var centreret omkring en række andresser henholdsvis i Horsens og Aarhus.

Efterforskningen i sagen fortsættes nu også på baggrund af gårsdagens aktion.

Se udtalelse fra vicepolitiinspektør Torben Svarrer fra Sydøstjyllands Politi i videoen øverst i artiklen.