100.000 protester mod dødskørsel

Efter en dødsulykke ved Hasselager har flere end 100.000 skrevet under på, at straffen for vanvidskørsel skal forhøjes.

Store fartbøder og klip i kørekortet har overhovedet ingen effekt på unge bilister med hang til høj fart.

Det mener Michael Vestergaard, der var var bedste venner med den 27-årige Tobias Petersen, der i påsken blev dræbt af en 20-årig bilist på Hovvejen ved Hasselager. Politiet anslog, at farten havde været omkring 130 km/t.

Også Tobias' syv måneder gamle datter blev dræbt i forbindelse med ulykken.

I håb om at kunne være med til at forhindre lignende ulykker i fremtiden har Michael Vestergaard indledt en underskriftsindsamling på internettet. Her har 100.000 indtil videre skrevet under på, at bilister, der kører andre ihjel med alt for høj fart, skal idømmes langvarige fængselsstraffe.

- I første omgang var det et lille projekt. Men jeg er utroligt glad for, at så mange støtter op om, at dødsulykker som denne skal have konsekvenser, siger Michael Vestergaard.

Du kan se Michael Vestergaards under-

skriftsside ved at klikke <A href="http://www.tobias-ronja.underskrifter.dk/"><STRONG>her.</STRONG></A>

LÆS OGSÅ:<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13948"><STRONG>Fængslet nægter sig skyldig (16/4-06)</STRONG></A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13947"><STRONG>Bilist fængslet efter trafikdrab (16/4-06)</STRONG></A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13946"><STRONG>Fartbølle dræbte far og spædbarn (15/4-06)</STRONG></A>