100 dage som direktør i AGF

Jacob Nielsen om sin første tid i klubben

Jacob Nielsen har nu været direktør i AGF i omkring 100 dage, og det er derfor tid til at kigge tilbage på de første måneder i Aarhus - og hvilke udfordringer der venter direktøren i fremtiden.

Tirsdag var Jacob Nielsen gæst i Fodbold med Horup på TV 2 | ØSTJYLLAND sammen med sin tidligere kollega i Randers FC, Peter Christiansen, der er sportschef i Randers-klubben.

Her fortæller AGF-direktøren blandt andet om, hvilke ting han gerne vil være med til at ændre i Aarhus-klubben. En af dem er driften af NRGi Park & Arena, hvor Jacob Nielsen mener, at man burde kunne tjene flere penge til klubkassen.

- For mig at se, at der nogle grundlæggende ting i AGF, som ikke har spillet optimalt. Det kunne være måden, hvorpå vi driver vores forretning i forhold til det setup, der er omkring NRGi Park & Arena, som ikke har været godt nok. Det har vi simpelthen tabt for mange penge på gennem tiden, siger Jacob Nielsen og fortsætter:

- Det er helt tilbage fra 1990'erne i dansk fodbold med Don Øs indtog, at synergier i Dansk fodbold skal bidrage med noget til fodbolddriften. Jeg er ikke gået tilbage i alle årene, men jeg kan ikke konstatere et år i de seneste to til tre år, hvor det har givet nogen værdi, siger Jacob Nielsen.

Han mener godt, at man kan lave en god forretning på det under de rigtige forudsætninger.

Se mere om det i vidoen øverst i artiklen. Du kan se hele Fodbold med Horup-udsendelsen her.