10-årig pige lokket med is

Blev stoppet af par i blå kassevogn

Tirsdag eftermiddag blev en 10-årig pige stoppet på Vesterbro i Havndal mellem Østjydsk Bank og Sparekassen Kronjylland, hvor et par i en blå kassevogn stoppede hende og tilbød hende en Magnum-is.

Pigen blev bange og skyndte sig grædende hjem til sin mor, som kontaktede politiet. Moren havde tidligere set et opslag i Brugsen før sommerferien, hvor man advarede mod en børnelokker, som kørte rundt og tilbød børn is og slik.

I øjeblikket figurerer der også kædebeskeder på Facebook, som "advarer forældre om en børnelokker i Randers og omegn, som kører i en rød varevogn forklædt som politibetjent."

Ifølge Østjyllands Politi kan kædebeskeden på Facebook være et resultat af tirsdagens hændelse, men de forklarer også til TV 2 | ØSTJYLLAND, at de altså ikke kender noget til nogen mand, som skulle klæde sig ud i polititøj og lokke børn med slik.

Politkommisær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi opfordrer dog på det kraftigste borgere, at tage kontakt til politiet hvis de skulle opleve noget af ovenstående.