Skal Vibeke fra Odder være Årets Østjyde?

Den anden finalist i Årets Østjyde passer børn, bager og samler penge ind. Og så gør hun en stor indsats for fællesskabet

Rigtig mange børn i Odder kender Vibeke Bjerregaard Iversen.

Hun har både været børnehaveleder og leder af SFOen på Parkvejens Skole i Odder, hvor hun stadig arbejder som fast morgenpædagog.

For i stedet for at gå på pension er hun den, der hver morgen klokken 6.15 tager imod de første børn på skolen. 

- Hun er sød at komme ind til om morgenen. Hun er en rigtig god pædagog. Jeg tror, at hun er så sød, fordi hun selv har børn og børnebørn, siger niårige Anna Enevold Mikkelsen fra Odder.

Vibeke Bjerregaard Iversen står klar hver morgen klokken 6.15 for at tage imod de første børn i SFOen på Parkvejens Skole i Odder. Det er også hende, der sørger for, at skolepatruljen kommer ud på deres poster hver morgen.
Vibeke Bjerregaard Iversen står klar hver morgen klokken 6.15 for at tage imod de første børn i SFOen på Parkvejens Skole i Odder. Det er også hende, der sørger for, at skolepatruljen kommer ud på deres poster hver morgen.

I sin fritid er Vibeke Bjerregaard med i styregruppen 'Stafet for Livet i Odder', der hvert år samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

- Det er sådan en glad aktivitet omkring noget, der er svært. Jeg hader kræft helt vildt, siger Vibeke Bjerregaard Iversen.

Derudover er hun formand for Borgerforeningen i Over-Randlev, hvor hun bor med sin mand. Hun har tre børn og fire børnebørn. Her står hun for arrangementer som fællesspisning og fester. Hun kan godt lide fællesskabet med naboerne.

- Hun har ingen fordomme. Alle slags mennesker er velkommen i fællesskabet. Og så er hun god til at finde på aktiviteter, siger sekretær i Over-Randlev Borgerforening Signe Hollensen.

Hver fredag bager og koger Vibeke Bjerregaard Iversen lækkerier til cafégæster i Økologiens Have.

- Vibeke er altid aktiv. Hun engagerer sig altid fuldt ud, når hun går ind i noget, siger Aksel, Vibeke Bjerregaard Iversens mand.

Vibeke Bjerregaard Iversen er den anden finalist i Årets Østjyde 2016. Den første finalist var Jann Lund fra Tilst i Aarhus. Den sidste finalist bliver præsenteret den 17. januar. Alle kan mellem den 17. og 22. januar via SMS stemme på sin favorit blandt de tre finalister.

Det koster almindelig sms-takst at stemme.  

I videoen øverst i artiklen kan du mere om Vibeke Bjerregaard Iversen, der er den anden finalist i Årets Østjyde.