Windfeld i verdensklasse

I selskab med Lewandowski og Messi

I aften tager Real Madrid imod Borussia Dortmund på Estadio Bernabeu i returopgøret i Champions League semifinalen. Her må Real Madrids forsvarsspillere tage sig i agt for Borussia Dortmunds polske angriber Robert Lewandowski, der scorede hele fire mål i den første semifinale for en uge siden.

For den præstation fik Robert Lewandowski, som den kun sjette spiller gennem tiden, topkarakter for sin indsats i den franske sportsavis L'eqipe. På samme liste finder man AGF's tidligere målmand Lars Windfeld, der en aften i september 1997 gjorde livet surt for Nantes-angriberne, der aldrig fik bolden ind bag Windfeld, der diskede op med den ene superredning efter den anden. AGF vandt kampen i Frankrig med 1-0, og gik videre i UEFA-Cuppen med 2-2 samlet.

De få øvrige spillere, der igennem tiden har opnået at få L'equipes topkarakter i en international fodboldkamp, er Oleg Salenko, Franck Sauzee, Bruno Martini og Lionel Messi, der endda har fået topkarakter hele to gange. Den ene gang var da han scorede fem mål mod Bayer Leverkusen i en 7-1 sejr.

Se højdepunkter fra Nantes-AGF, med masser af store redninger fra Lars Windfeld i linket her:

Sankt Hans bål

Sankt Hans heksene brænder: I 1600-tallet var idyllisk gade beboet af hekse

Thomas Guntzelnick Poulsen

Thomas leder efter en 600 år gammel forsvunden landsby

marie louise kalmeyer

play Marie Louise er usynligt syg: - Mit liv burde lige være startet

Elton John

Britisk verdensstjerne kommer til Horsens

silkeborgvej

Efter vanvidskørsel: Nu bliver færdselsåre oprustet

Untitled collage (9)

play Ø-boere har kæmpet i flere år – nu er sag om solcellepark afgjort

Dagens mest læste