Træner og topscorer: Direktør-udtalelser ændrede ikke noget

AGF spillede mandag aften som forvandlet i 4-0-sejren over AaB på hjemmebane. Men var det mon på grund af direktør Jacob Nielsens skarpe udtalelser?

01:08

Efter forrige rundes 1-0-nederlag i Aalborg til AaB langede AGF-direktøren ud efter sine spillere i et interview med TV 3 Sport.

Her sagde Jacob Nielsen blandt andet, at spillerne burde "trække bukserne ned og kigge på deres kønsorganer".

Da holdet så mandag aften blæser selvsamme AaB ud af Ceres Park med en sejr på hele 4-0, så kan det være nærliggende at mene, at Jacob Nielsens udtalelse var medvirkende til forvandlingen. 

Læs også Stor hjemmesejr holder AGF's overlevelseshåb i live

Men den køber cheftræner Glen Riddersholm, da han bliver spugt i et interview i Fodbold med Horup.

Har Jacobs lidt offensive stil i medierne haft en betydning?

- Nej, det tror jeg ikke, lyder det kortfattet fra Glen Riddersholm.

Det kan ikke have løftet spillerne til at sige, at nu tager vi skeen i den anden hånd? 

- Nej, det tror jeg heller ikke. Jeg synes, de her spillere - hver eneste gang de går på banen - viser, at de er klar til at kæmpe for hinanden, for klubben og for holdet, fortæller cheftræneren.

06:48

Her kan du høre hele interviewet med Glen Riddersholm, hvor han også sætter ord på de ting, der fungerede så godt for AGF i 4-0-sejren over AaB.

Luk video

Angriber og dobbelt målscorer i kampen, Morten 'Duncan' Rasmussen, afviser også, at det var direktørens skyld, at AaB fik tæsk mandag aften.

- Det tror jeg ikke, men lad os bare give Jacob kreditten for, at vi leverede en god indsats, og så må vi håber han kommer ud igen inden næste kamp, lyder det med et skævt smil på læberne fra AGF-topscoren. 

04:26

Se hele interviewet med Morten 'Duncan' Rasmussen her, hvor han blandt andet bliver forstyrret af et kosteskaft undervejs...

Luk video

Hvis Jacob Nielsen skal ud med flere bredsider mod sit hold, så skal det ske inden mandag aften klokken 19:00. Her skal AGF nemlig på besøg hos Silkeborg IF på Mascot Park i en drabeligt vigtig kamp for begge hold.

Tirsdag var Randers FC-direktør, Michael Gravgaard, og klubbens unge forsvarsspiller Kasper Enghardt på besøg i Fodbold med Horup. Se hele den udsendelse herunder.