Tidligere FCK-spiller skal styrke offensiven hos AGF

Youssef Toutouh stod uden kontrakt og skifter til AGF med øjeblikkelig virkning på en aftale frem til 2020

25-årige Youssef Toutouh er noteret for 110 kampe for FCK, men nu bliver én hvid trøje skiftet ud med en anden. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

AGF styrkede torsdag offensiven, da superligaklubben præsenterede den kontraktløse spiller Youssef Toutouh.

AGF og Toutouh har indgået en aftale frem til 2020, og den 25-årige midtbanespiller tiltræder med øjeblikkelig virkning.

Læs også Tidligere AGF- og SIF-profil trives i Norge: Godt med en ny start

- Toutouh bliver på alle mulige måder en super tilføjelse til vores trup. Han er en spiller, der har bevist sig nationalt og internationalt, og en spiller vi i starten skal give lidt tid, siger Peter 'PC Christiansen, der er sportsdirektør i AGF, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Youssef er en offensiv, spektakulær spiller, der kender til - og kan levere varen - under pres. Og han kan gøre sig på flere forskellige pladser.

Vil genfinde niveau

Youssef Toutouh har senest været tilknyttet FC København, hvor han er noteret for 110 kampe. Han har også spillet 23 kampe for Esbjerg, da han var udlejet i sæsonen 2012/13.

- Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og til at spille fodbold igen og ikke mindst til at komme tilbage til det niveau, jeg tidligere har vist, siger Youssef Toutouh blandt andet til AGF's hjemmeside.

Youssef Toutouhs kontrakt med FCK udløb denne sommer, og kan derfor skifte til AGF med det samme.

- Nu ser jeg frem til at være en del af hjemmeholdet her i Aarhus og spille for byen og for AGF’s fantastiske tilhængere, siger Youssef Toutouh.

Toutouh er født i København og fik sin fodboldopdragelse i B93 for senere at få seniordebut for Hvidovre IF, inden han skiftede til FC København i 2011.

Youssef Toutouh får nummer 24 i AGF.