Stjernekok og DJ skal være AGF-ambassadører

Rasmus Tantholdt og Thomas Helmig får nye kolleger

Michelin-kok Wassim Hallal (t.v.) og DJ og producer Morten Breum er nye AGF-ambassadører. Foto: Claus Bech / Torben Christensen - Scanpix

Daværende Aarhus-borgmester Nicolai Wammen inviterede i 2011 AGF-truppen indenfor på rådhuset efter oprykningen til Superligaen. Foto: Axel Schütt - Scanpix

TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt er inkarneret AGF-fan. Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Thomas Helmig fortsætter som AGF-ambassadør. Foto: Torben Christensen - Scanpix

1 af 4

Stjernekokken Wassim Hallal har ikke kun et hjerte, der banker for god mad. Han har også masser af følelser for 'de hviee'.

Ligesom DJ'en Morten Breum og musikredaktøren Anja Pil Overby er Wassim Hallal netop blevet udnævnt til goodwill-ambassadør for superligaklubben AGF.

Det oplyser den aarhusianske fodboldklub i en pressemeddelelse.

Læs også AGF-træner efter 0-0: Vi ville mere end Silkeborg

Dermed kommer den AGF-glade trio i selskab med blandt andre TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt, musikeren Thomas Helmig og nuværende folketingsmedlem og tidligere Aarhus-borgmester Nicolai Wammen (S). 

Goodwill-ambassadørernes opgave er at styrke interessen for AGF og sikre, at klubbens kultur, brand og image bliver ved med at udvikle sig i den rigtige retning

Læs også Ørkenens søn er også AGF'er

Fælles for de mange vidt forskellige ambassadører er, at de hver især har markeret sig inden for et område - og at de desuden holder med det aarhusianske hold.

Ambassadørkorpset tæller også Heine Bach, Karin Salling, Bent Hansen, Kjeld Holm og Frits Christensen.

01:53

VIDEO: Daværende biskop Kjeld Holm blev i 2011 udnævnt til AGF-ambassadør. Mød den fodbold-glade aarhusianer i dette tv-indslag.

Luk video