Stephan Petersen om skifte: Jeg har et godt forhold til Peter

Den nu tidligere AGF-midtbanespiller fortæller om skiftet til Silkeborg IF

01:49

Det var længden af kontrakten, der blev afgørende for, hvor fodboldspilleren Stephan Petersen valgte at sætte sin underskrift.

Det fortæller han mandag i et interview med TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også AGF-profil skifter til Silkeborg

31-årige Stephan Petersen har spillet i AGF siden 2010, men fra næste sæson bliver det i rødt og hvidt - og ikke hvidt og blåt - at han skal spille. 

Han har nu valgt at skrive kontrakt med Silkeborg IF, som kunne tilbyde ham en toårig aftale. 

- Det giver noget ro i maven. De sidste to gange, jeg har forlænget med AGF, har været for et år ad gangen, siger Stephan Petersen, som har været i kontakt med flere klubber omkring en kontrakt. 

Den hurtige afklaring var dog det, der vægtede tungest, så nu glæder han sig til at komme i gang i Silkeborg, når hans kontrakt med AGF udløber til sommer. 

Det giver noget ro i maven. De sidste to gange, jeg har forlænget med AGF, har været for et år ad gangen

Stephan Petersen, fodboldspiller, AGF 

Han roser klubbens gode efterår og håber, at Silkeborg sikrer sig overlevelse i Superligaen, så han og holdet kan få en sæson i landets bedste fodboldrække i 2017/2018.

Hvorfor det blev Silkeborg og ikke en hvilken som helst anden klub, peger Stephan Petersen blandt andet på klubbens cheftræner, som er et velkendt bekendtskab for midtbanespilleren: 

- Jeg har et godt forhold til Peter (Sørensen, red.) efter hans tid i AGF, fortæller Stephan Petersen, som en af forklaringerne på, hvorfor valget faldt på lige netop Silkeborg. 

Stephan Petersen har i sin tid i Aarhus spillet 215 kampe og scoret 34 mål. 

01:39

VIDEO: Peter Sørensen kommenterer Stephan Petersens skifte til Silkeborg IF.

Luk video