Russeren med det svære navn er færdig i AGF

Dzhamaldin Khodzhaniiazov er fri til at finde en ny arbejdsgiver, efter at hans kontrakt med AGF er ophævet.

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Der var ikke sparet på roserne, da AGF's tidligere sportschef Jens Andersson i august 2015 kunne præsentere den russiske U21-landsholdsspiller Dzhamaldin Khodzhaniiazov fra Zenit, men to år senere er opholdet i Aarhus slut.

AGF meddeler fredag på klubbens hjemmeside, at kontrakten med Khodzhaniiazov er ophævet med øjeblikkelig virkning. Kontrakten løb oprindeligt et år endnu.

 - "Djamal" havde efterhånden for lange udsigter til spilletid på førsteholdet, og med sommerens tilgange in mente er den udsigt ikke blevet bedre. 

Læs også Talent som isbjørn? AGF søger ny Aros

- Derfor er det bedst, han nu rykker videre og søger efter en klub, hvor spilletiden kan blive større end her i AGF, siger sportschef Peter Christiansen.

I begyndelsen af forårssæsonen fik russeren tillid fra cheftræner Glen Riddersholm, men da forsvarsspilleren blev ved med at koste mål, og AGF samtidig ikke vandt, blev han sat af efter nederlaget til Silkeborg 10. april. 

Læs også Ny publikums-yndling i AGF lover bedre præstationer

Siden har han ikke været i kamp for AGF, som lykkedes med at vende resultaterne og redde livet i Superligaen.

I august sidste år blev russeren udvist kort tid inde i et opgør mod Brøndby, som AGF på mareridtsagtig vis endte med at tabe 0-7 på eget græs.

I alt nåede den 21-årige russer at spille 35 superligakampe for AGF.