Riddersholm revser AGF-spillere efter pokalexit

AGF røg ud til 1. divisionsholdet FC Fredericia torsdag aften i pokalturneringen

AGF-træner Glen Riddersholm er dybt skuffet over at ryge ud til 1. divisionshold i pokalen. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

AGF fortsætter rutsjebaneturen i denne sæson.

Efter en flot udesejr mandag aften over topholdet i Alka Superligaen, FC Nordsjælland, blev det torsdag hverdag igen for AGF.

Her måtte holdet fra Aarhus overraskende se sig slået ud af pokalturneringen efter nederlag på 0-1 til FC Fredericia, der ligger nummer ni i 1. division.

Læs også 1. divisionshold slår AGF ud af pokalen

Holdets cheftræner, Glen Riddersholm, havde da også svært ved at forklare, hvordan det kunne gå så galt, efter at AGF havde spillet en fornuftig første halvleg.

- Til gengæld må jeg sige, at det var vanvittigt dårligt, det vi leverede, efter at vi kom bagud. Vi lignede ikke nogle, der spillede ud fra den plan, vi havde lagt, siger han til Århus Stiftstidende.

Famler rundt og forærer chancer væk

FC Fredericias Brent McGrath stod for kampens eneste mål, da han midtvejs i anden halvleg sendte den tidligere AGF-spiller Dennis Høeghs indlæg i mål.

- Vi mistede overblikket, og det var ikke engang de unge, men også de erfarne. Ud over exitten fra pokalen, som er skuffende i sig selv, så kan jeg simpelthen ikke forklare, hvordan vi kunne famle rundt og forære dem chancer på det niveau, som vi gjorde til sidst, siger Riddersholm.

Nu kan AGF i stedet koncentrere sig fuldt ud om Alka Superligaen, hvor holdet lige nu ligger nummer syv.

- Det er en stor skuffelse at ryge ud - pokalen betyder meget i AGF. Det mest nærliggende vil være at sige, at det var de udskiftninger, vi lavede i dag, som gjorde udslaget. Men det synes jeg nu ikke, siger Glen Riddersholm.

AGF møder på mandag FC Midtjylland i næste runde af Superligaen.