Østjysk superliga-samarbejde sikrer billige udebanebilletter til fans

En ny aftale mellem Horsens, Randers, Silkeborg og AGF er godt nyt for de østjyske fodboldfans

Randers FC har flere gange fyldt en kortege af busser med fans, når kronjyderne har mødt rivaliserende klubber på udebane. Billedet her er fra Viborg Stadion. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Randers FC-direktør Michael Gravgaard overværer ofte klubbens udekampe blandt de medrejsende supportere. Her har han taget turen til Silkeborg IFs nu forhenværende hjemmebane, Mascot Park. Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

”Den nye jyske aftale”.

Sådan har de fire østjyske superligaklubber, AC Horsens, AGF, Randers FC og Silkeborg IF, døbt den aftale, som de har indgået.

Aftalen skal sikre billigere udebanebilletter for klubbernes fans, når de besøger en af de tre andre østjyske stadions.

Læs også Østjysk lokalopgør i første runde af Superligaen

- Det er et fantastisk godt signal, at vi er fire jyske klubber, der kan finde ud af at samarbejde til fælles gavn for os alle. Vores kampe er måske nok attraktive nok i sig selv for fansene, men nu får vi forhåbentlig en endnu bedre stemning på lægterne, siger Kent Madsen, der er adm. direktør i Silkeborg IF, i en pressemeddelelse. 

Kan komme ind til halv pris

Helt konkret betyder aftalen, at de medrejsende østjyske fodboldfans kan komme ind til kampene for halv pris.

Også i Randers er man glad for den nye aftale. Her så klubben allerede i sidste sæson, at flere fans begyndte at tage med de lyseblå rundt i landet, og den tendens håber direktør Michael Gravgaard fortsætter med den nye aftale.

- Forhåbentlig får endnu flere mod på at tage med os på udebane, når vi skal rundt i Østjylland. Nu er det i hvert fald ikke prisen, det skal falde på, siger Michael Gravgaard.

Sådan møder de østjyske hold hinanden i grundspillet

Spillerunde 1: AGF – AC Horsens
Spillerunde 3: Silkeborg IF – AGF
Spillerunde 4: AC Horsens – Silkeborg IF
Spillerunde 6: Randers FC – Silkeborg IF
Spillerunde 8: AGF – Randers FC
Spillerunde 11: Randers FC – AC Horsens
Spillerunde 15: Randers FC – AGF
Spillerunde 15: Silkeborg IF – AC Horsens
Spillerunde 16: AGF – Silkeborg IF
Spillerunde 18: Silkeborg IF – Randers FC
Spillerunde 22: AC Horsens – Randers FC
Spillerunde 23: AC Horsens – AGF

Kilde: superliga.dk

Prisrabatten er ikke det eneste, som aftalen mellem de fire klubber indebærer. Der bliver i fremtiden også lavet et stemningsafsnit og et familieafsnit på udebanetribunen.

Aftalen komme hurtigt i brug, når AC Horsens allerede i første runde skal en tur til Aarhus og møde AGF. Den kamp spilles den 14. juli.

01:52

VIDEO: Alle fans kan glæde sig til at se deres hold spille i lækre nye omgivelser, når de gæster Silkeborg IF og deres nye stadion Jysk Park. Se mere her.

Luk video