Nick Horup: AGF-spillet var meget mere sprudlende

TV2 ØSTJYLLANDs fodboldekspert, Nick Horup, var godt tilfreds med AGFs indsats mod Viborg, som bød på en ny opstilling

01:54

Det så sort ud for AGF blot 43 minutter inde i første halvleg i søndagens opgør mod Viborg. 

Måltavlen sagde 2-0 til gæsterne fra Viborg i det der var Superligaens første gruppekamp for det aarhusianske mandskab. Holdet gjorde dog det næsten umulige og fik vendt, hvad der lignede et nederlag, til en sejr på 4-2.

Fodboldekspert Nick Horup, som er vært på programmet 'Fodbold med Horup' på TV2 ØSTJYLLAND forstår godt, at AGFs cheftræner, Glen Riddersholm, udtrykte stor lettelse efter 4-2-sejren mod Viborg.

Læs også AGF må undvære Duncan i nøglekamp

I forhold til gruppespillet, som kommer til at afgøre, om det i næste sæson hedder 1. division eller superliga for AGF, var det en vigtig kamp.

Hvis de derimod havde tabt, så skulle man virkelig være idiot for at tro på, at AGF i hvert fald ikke skulle ud i de afgørende kampe om at ryge ud af Superligaen.

Nick Horup, fodboldekspert

- Det var en helt fantastisk sejr, de fik. Hvis de derimod havde tabt, så skulle man virkelig være idiot for at tro på, at AGF i hvert fald ikke skulle ud i de afgørende kampe om at ryge ud af Superligaen, lyder vurderingen fra Nick Horup.

Point for 4-4-2 opstilling

Særligt for søndagens kamp var fraværet af AGF's Morten 'Duncan' Rasmussen, som var ude med skade. Han plejer ellers at være manden helt i front, men de uheldige omstændigheder gjorde, at træner Glen Riddersholm måtte tænke i nye baner.

Han valgte derfor i stedet at have to angribere fremme.

- Det betød, at man så et meget mere sprudlende AGF-spil, fortæller Nick Horup, som understeger, at det ikke betyder, at Morten 'Duncan' Rasmussen ikke skal være på banen, men at han anerkender nytænkningen. 

AGF har nemlig hårdt brug for point i nedrykningsspillets gruppe to med modstanderne Viborg, Silkeborg IF og AaB. Både Silkeborg og AaB ligger - trods sejren mod Viborg - nemlig fortsat foran AGF i tabellen. 

Næste mandag, den 10. april, skal AGF i aktion mod Silkeborg IF og har derved chancen for at indhente silkeborgensernes forspring på tre point, hvis AGF sejrer.

I videoen øverst i artiklen kan du høre hele Nick Horups vurdering af AGFs kamp mod Viborg.