Minut for minut: AGF vinder hjemme over bundhold

AGF tager fredag aften imod FC Helsingør på Ceres Park. Følg kampen live her

AGFs Niklas Backman spiller stadig med maske. I februar brækkede midtstopperen kæben. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

1 af 3

AGF ligner efterhånden et hold, der har sikret sig overlevelse. Hvis aarhusianerne slår Helsingør i aften, og Silkeborg taber til Hobro mandag, er David Nielsens tropper matematisk set sikre på at blive i Superligaen i næste sæson.

Dermed kan AGF og deres fans så småt begynde at kigge frem 2018/2019-sæsonen. 

Sidst AGF og FC Helsingør mødtes var i begyndelsen af december. Opgøret endte med det kedeligste resultat af alle: 0-0. Det første opgør i sæsonen var imidlertid mere spændende. Her vandt AGF med hele 5-1 på mål af blandt andre Morten "Duncan" Rasmussen og Kasper Junker.

Martin Pusic tackler igennem. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

AGF er godt kørende for tiden og vandt senest med 2-1 over Silkeborg på hjemmebane. Faktisk har Mikanovic og co. kun tabt en enkelt kamp siden vinterpausen - et spinkelt 0-1-nederlag hjemme til FCK. 

Værre ser det ud for FC Helsingør, som ligger sidst i nedrykningsspillets Gruppe 1. Holdet har tabt seks ud af de ni kampe i foråret, men har dog tilegnet sig to sejre i de seneste tre kampe.  

Et spændende opgør venter, og du kan følge det live herunder.