Martin Jørgensen indtager tilbagelænet rolle

Kæmper mere for holdet end sig selv

Martin Jørgensen indtager en lidt mere tilbagelænet rolle på det danske landshold, end midtbanespilleren tidligere har gjort.

AGF-spilleren giver den stadig fuld gas til træning, men de personlige ambitioner er trådt i anden række, for han ser ikke længere en stor fremtid for sig selv på holdet.

- Jeg kan sætte mine personlige ambitioner bag holdet, fordi jeg måske ikke har den store fremtid på holdet og ikke skal kæmpe for min plads, siger Martin Jørgensen.

Egentlig var Martin Jørgensen stoppet på landsholdet sidste år, men en række gode præstationer i Superligaen fik landstræner Morten Olsen til at genindkalde veteranen.

- Det er gået over alle forventninger. Jeg havde ikke regnet med det. For mig var landsholdet lidt et overstået kapitel.

- Og det var ikke en motivation for mig, at jeg skulle gøre det godt for AGF for at spille på landsholdet, forklarer Martin Jørgensen.

Landsholdets hyggeonkel føler, at han har mere overskud til ikke kun at tænke på sin egen præstation, men også tænke på holdets præstation, som der bliver brug for, når Danmark tirsdag møder Norge.

- Jeg vil sørge for, at træningen forløber på et højt niveau. Jeg har været med mange gange, og jeg ved, hvad der kræves, siger Martin Jørgensen.