Lykkelig AGF'er: Det er jo for h...... det man spiller for!

Pierre Kanstrup spillede sit første ærkefjendeopgør i den hvide trøje mod Brøndby, og sejren betød mere end bare tre point til regnskabet

Søndag aften lød der et lettelsens brøl fra Ceres Park i Aarhus, da AGF slog Brøndby for første gang i to år og ikke mindst fik vasket 0-7 blamagen fra i fjor væk. 

Nyindkøbte Pierre Kanstrup mærkede også lettelsen efter en kamp, der bød på masser af intensitet og drama.

- Det var sjovt. Det er jo for helvede det, man spiller fodbold for. Den tænding, en masse tilskuere, der er ild i kampen. Det er det, der er sjovt for mig i hvert fald. Det var fantastisk at være med til og være en del af, lød det efter kampen fra Pierre Kanstrup. 

quote Det kan godt være, at det ikke var så pænt igennem hele kampen, men det er fuldstændig ligegyldigt. Vi fik tre point

Pierre Kanstrup, AGF.

Det var Kanstrups første kamp for AGF imod de blågule københavnere - og selvom han kun har været i klubben i et par måneder, så er betydningen af opgørene mod Brøndby trængt ind under huden.

- En kamp mod Brøndby er en af de største kampe, der er her i Aarhus. De er arvefjender gennem mange år - dem har Brøndby efterhånden mange af, men det er et hold, som er fantastisk at slå. De er dygtige, og derfor gør det det endnu sjovere at vinde over dem. 

Den stærke stopper blev af hjemmepublikummet valgt som kampens bedste AGF'er, selvom han langt fra synes det hele gik lige godt.

- Det kan godt være, at det ikke var så pænt igennem hele kampen, men det er fuldstændig ligegyldigt. Vi fik tre point, lød det tørt fra Pierre Kanstrup.

AGF bestod testen

For cheftræner Glen Riddersholm var kampen søndag aften en styrkeprøve for hans hold, der skulle give et øjebliksbillede af, hvor de ligger.

- Det var en test for os i dag, om vi kunne spille mod et hold i dag, der har været så formstærke de sidste 14-15 måneder. Det kunne vi i nogle faser af spillet, og det betyder rigtig meget for vores videre udvikling, forklarede Glen Riddersholm efter kampen.

VIDEO: Se, hvad cheftræner i AGF, Glen Riddersholm, havde at sige efter kampen.

Alexander Zornigers spillestil har fået mange rosende ord med på vejen i tyskerens regeringstid, og det glædede Glen Riddersholm, at AGF fik dæmmet op for nogle af de centrale facetter af Brøndby-spillet.

- I perioder lykkes vi med at få lukket det her centrale indspil fra Brøndby ned. Vi formåede også at bevare overblikket og roen kampen igennem, i den her meget aggresive og dynamiske spillestil, som Brøndby har, lød det fra cheftræneren.

Med sejren er AGF oppe på syv point efter de første seks kampe. Det er to færre end FC København på 6.-pladsen.

Inden kampen mellem AGF og Brøndby sendte Fodbold med Horup en direkte specialudgave fra Tailgate-festen, hvor AGF-direktør Jacob Nielsen og chefredaktør Jan Schouby fra Århus Stiftstidende gik til den i en debat om klubbens og avisens turbulente forhold.

Se det hele her:

 

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias

Vaccine dosis.

Bopæl har betydning for vaccinetid: Region vil nu genoverveje kriterier

Vaccine

Vaccineeksperiment forløb gnidningsfrit

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere

oversavet jagtgevær ulovlige våben

Gemte gevær i lejlighed: 41-årig idømt flere års fængsel