Glen Riddersholm: Vi har før bevist, at vi kan score uden Duncan

AGF's cheftræner, Glen Riddersholm, slår fast, at han har alternativer til Duncan i angrebet

06:47

AGF var søndag i aktion mod OB, hvor de skulle forsøge at komme tilbage på rette spor efter 3-0-nederlaget mod Sønderjyske i sidste spillerunde.

Kampen endte 0-0, og AGF havde da også allerede før kampen offensive udfordringer. Holdets to primære angribere, Morten ”Duncan” Rasmussen og Kasper Junker, var begge meldt ude til kampen mod Odense.

- Det er uheldigt, at det er begge to, vi mangler på samme tid, men omvendt så synes jeg også, at vi før har bevist, at vi kan score mål i kampene uden Duncan. Det gjorde vi både i foråret og i efteråret, siger Glen Riddersholm.

02:20

VIDEO: AGF'erne Dino Mikanovic og Aleksandar Jovanovic røg under søndagens kamp i totterne på hinanden. Hovedpersonerne selv nedtoner dog episoden dagen derpå.

Luk video

Det ser ikke ud som om, at Kasper Junker bliver klar til næste rundes kamp mod Brøndby IF, og hvis holdets helt store profil, Morten Duncan, heller ikke bliver kampdygtig i tide, så ligner det endnu en svær kamp for AGF’s offensiv. 

Glen Riddersholm mener dog, at AGF har andre spillere, der kan træde til, hvis de to angribere må undværes endnu en gang.

- Man skal passe på, at man ikke overdramatisere. Duncan er en vigtig spiller, og han spiller mange kampe, hvis du kigger hans sidste fem sæsoner. Han har scoret ufattelig mange mål i det halvandet år, han har været i AGF. Så han er en stor profil, men vi har også andre, der kan gå ind, så er det ekstra ærgerligt, at Junker ikke er til disposition i går, men vi har andre spillere på holdet, der kan score. Men der er også nogle af dem, der leder lidt efter de individuelle kvaliteter, vi ved, de har, fordi de måske har et efterslæb rent kampformmæssigt, siger Glen Riddersholm 

Tilfreds med 0-0

Glen Riddersholm havde noget at bevise søndag, efter holdet i udekampen mod Sønderjyske blev banket ud af Haderslev med et 3-0-nederlag, og det mener cheftræneren blev revancheret i kampen mod OB.

- Status er, at vi stadigvæk mangler point i det store regnskab, men at vi fik slået tilbage med en god præstation ovenpå den miserable kamp nede i Sønderjyske, og det kan vi være tilfreds med mod et godt OB hold. Vi holder dem stort set væk fra chancer, og vi har selv de muligheder og måske også mangler de afgørende marginaler fra dommeren af, så vi kunne have trukket os sejrrigt ud af kampen, siger Glen Riddersholm.