Glen afviser uenigheder med 'PC' efter sejren over FCN

Eksperterne i ugens FMH var mildest talt forundret over sportschefens reaktion ovenpå 2-1-sejren over FC Nordsjælland i forrige runde

03:32

I 9. runde tog AGF en stor skalp med hjem fra Farum, da FC Nordsjælland tabte for første gang i sæsonen, og så endda på eget kunstgræs.

Umiddelbart efter slutfløjtet skyndte sportschef Peter 'PC' Christiansen sig hen til cheftræner Glen Riddersholm - og på tv-billederne lignede det ikke ligefrem en glad og munter samtale, de to havde oven på den forløsende sejr.

- Jeg fik også forholdsvis mange henvendelser lige på bagkant af det der. Jeg tror, det var et udtryk for den ekstreme passion og måske det pres, der hviler på AGF. At det var en vigtig sejr, der gav lidt luft i det øjeblik, forklarer Glen Riddersholm i ugens udgave af Fodbold med Horup.

- Og så var der selvfølgelig nogle situationer i kampen, man kunne se kunne være gået anderledes, hvis man havde truffet nogle anderledes valg. Og i stedet for at glæde at vi stod der, så tror jeg det var nogle af de følelser, som kom til udtryk der.

- Der var ikke nogen meningsudveksling, der skal tolkes som om, at vi var uenige eller at vi havde en meningsudveksling, hvor vi var i hver vores retning. Jeg tror, det mere var et udtryk følelser, forklarer Glen Riddersholm.

'Det forstår jeg simpelthen ikke!'

Her brød panelets to journalister så ind.

- Det forstår jeg simpelthen ikke!, lød det fra Jan Schouby inden Allan Pedersen fulgte op.

- Man er under pres, man tager over og slår nummer et i Superligaen, så er det da en besynderlig måde at vise på, at man er glad for den her sejr. Jeg kan ikke erindre, at jeg har set noget lignende, i alle de år, jeg har været med, siger Allan Pedersen.

- Jeg forstår bare ikke, at det ikke er high-fives hele vejen rundt. Det virkede bare som om, der var en eller anden uenighed, som brød ud i lys luge lige der, fortsætter Jan Schouby.

- Der var ikke nogen uenighed, lød det korte svar fra AGF-træneren.

- Hvad blev der sagt?, spørger Allan Pedersen.

- Det synes jeg vi skal lade være her. Som jeg også har set 'PC' citeret for, så er der en situation ved 2-1, hvor Jovanovic sætter kort i gang, og Jakob Ankersen tydeligvis ikke er klar på den. Den bliver brudt, og der opstår en farlig situation, og det var den følelse, der hang ved efter slutfløjtet.