Fornuftigt gang i salget af billetter til storkamp

Tirsdag møder AGF den tyrkiske storklub Galatasaray i Aarhus, og sammenlignet med en superligakamp går billetsalget fint

AGF får i morgen fornøjelsen af Galatasaray på hjemmebane. Foto: Axel Schütt - Scanpix

Der bliver helt sikkert gang i den i og omkring Ceres Park i Aarhus tirsdag aften. Her kommer det tyrkiske storhold Galatasaray nemlig på besøg, og allerede nu ser det ud til, at der vil være fin stemning på lægterne.

- Sammenlignet med en superligakamp går det fornuftigt med billetsalget. Dog håber vi også på at få solgt en masse på dagen, lyder det fra AGFs kommunikationsansvarlig Bo Jensen til tv2oj.dk.

SE OGSÅ: AGF-direktør: Vi er klar til de tyrkiske fans

Og det forventes også, at der kommer en hel del tilskuere med sympati for det tyrkiske udehold.

- Der kommer da en del Galatasaray-fans, men jeg tror dog ikke, at de får fyldt deres afsnit med plads til 4000 mand, siger Bo Jensen.

Stjernen spiller
Holdet fra Tyrkiet er allerede ankommet til Smilets By og skal træne både før og efter kampen som en del af deres træningslejr forud for den kommende sæson, der for deres vedkommende endnu ikke er gået i gang. Men deres profiler kan så bruge en kamp som den mod AGF til at finde formen. 

- Vi har fået at vide, at deres helt store stjerne Wesley Sneijder skulle være med i kampen i morgen, fortæller Bo Jensen i den forbindelse.

SE OGSÅ: Tyrkiske fans i tusindvis klar til at indtage Aarhus

Opgøret fløjtes i gang kl. 19.45. Alle får unummerede pladser til enten AGFs eller Galatasarays afsnit.