Elez vælger AGF fra og fortsætter i udlandet

AGF ville gerne beholde Josip Elez, men forsvarsspilleren fortsætter ikke i AGF

Josip Elez. Foto: Ole Nielsen

Josip Elez. Foto: AGF

Jens Andersson, sportschef i AGF.

1 af 3

Mandag har AGF offentliggjort, at forsvarsspilleren Josip Elez ikke fortsætter i den aarhusianske fodboldklub.

Den kroatiske forsvarsspiller har den seneste sæson spillet i AGF, som havde hentet ham på en lejeaftale hos italienske Lazio.

Spillere kommer og går, men klubben består, siger Jens Andersson, sportschef i AGF

Lejeaftalen med italienerne er nu udløbet, og selvom AGF havde en forkøbsaftale på plads med klubben, har Josip Elez valgt at takke nej og fortsætte et andet sted, fortæller Jens Andersson, der er sportschef i AGF.

- Jeg havde gerne beholdt ham (Josip Elez, red.), og forkøbsaftalen var plads. Men der er kommet andre og større klubber udenfor Skandinavien ind i billedet. Sådan er gamet. Spillere kommer og går, men klubben består, siger Jens Andersson til tv2oj.dk.

SE OGSÅ: Fernandes stopper i AGF og fortsætter hos Sønderjyske

Han fortæller, at klubben har flere andre forsvarsspillere på blokken, og at det er en position, hvor der skal hentes forstærkning ind.

SE OGSÅ: Bjarnason fik EM-debut i islandsk sensation

Ifølge flere medier tyder alt på, at Josip Elez fortsætter karrieren i hjemlandet hos HNK Rijeka. Forsvarsspilleren fik 29 kampe for AGF i løbet af lejeaftalen i sidste sæson.

En anden spiller med en uafklaret fremtid er Jesper Lange, som de seneste sæsoner har spillet i AGF. Offensivspilleren er kontraktløs, og han fortsætter formentlig ikke karrieren i AGF.  Lige nu er Jesper Lange ifølge tyske medier til prøvetræning hos Chemnitzer FC.

SE OGSÅ: Jesper Lange: Jeg har fået en undskyldning af AGF

Og i AGF-lejren er døren for Jesper Lange ved at være lukket helt.

- Det vil jeg tro, siger Jens Andersson. 

AGF-truppen indledte mandag træningen frem mod den nye sæson i Superligaen, hvor holdet på udebane i Haderslev den 17. juli møder DM-sølvvinderne fra Sønderjyske i premiererunden.