'Duncan' kan være på vej væk: Forhandler med ny klub

AGF-angriberen Morten 'Duncan' Rasmussen har forladt AGFs træningslejr i Portugal for at forhandle med en udenlandsk klub

Angriberen Morten 'Duncan' Rasmussen kan meget vel være fortid i AGF.

AGF kan meget vel sige farvel til angrebsikonet Morten 'Duncan' Rasmussen inden længe. Klubben oplyser på sin hjemmeside, at angriberen har forladt holdets træningslejr i Portugal for at forhandle med en ny klub.

- Morten 'Duncan' Rasmussen rejser tirsdag morgen fra træningslejren i Portugal for at forhandle med en unavngiven udenlandsk klub og nå til enighed om hans personlige vilkår i forbindelse med et muligt klubskifte, lyder det på hjemmesiden.

AGF oplyser samtidig, at hverken spilleren eller klubben har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Mandag skrev et polsk medie ifølge Tipsbladet, at 'Duncan' tirsdag skal besøge en polsk klub.

Ifølge det polske medie er der tale om Pogon Szczecin. Holdet spiller i den bedste polske række. Det er imidlertid ikke bekræftet fra hverken AGF eller den polske klub.

Læs også Duncan er utilfreds med bænkplads under David Nielsen

Morten 'Duncan' Rasmussen debuterede for AGF helt tilbage i 2002, inden han efter en årrække i flere udenlandske og danske klubber kom tilbage til Aarhus i januar 2016.

Han har spillet for Brøndby IF, FC Midtjylland og AaB i Danmark, imens han i udlandet har optrådt for Celtic, Mainz og Sivasspor.