'Duncan' er ikke sikker på comeback lørdag

AGF's anfører og topscorer er ikke kommet sig så meget over sin muskelskade, at han endnu kan melde sig klar til lørdagens kamp i Aalborg

01:41

Da AGF for godt to uger siden tabte 3-0 til SønderjyskE, måtte Morten 'Duncan' Rasmussen skiftes ud kort inden pausen med en skade i baglåret. 

I dag var han tilbage på træningsbanen på Fredensvang, og den målfarlige angrebsprofil kan glæde sig over, at det går den rigtige vej med skaden.

- Det går stille og roligt fremad, som det nærmest har gjort siden jeg fik den. 

Men 'Duncan' føler sig langt fra sikker på, at han når at blive klar til lørdag, hvor AGF på udebane skal møde AaB, 

- Nej, det vil være synd at sige, når jeg ikke spillede kamp sidst og ikke har trænet så meget. Så nu må vi se, hvordan det går resten af ugen, lyder det fra 'Duncan'.

01:47

Vi tog også en snak med Martin Spelmann om, hvordan det har været at ligge helt i front i AGF's seneste to kampe.

Luk video

Afløseren nyder at spille angriber

I stedet for 'Duncan' og angrebsmakker Kasper Junker - der forventes ude i yderligere et par uger - har Martin Spelmann og Tobias Sana ageret frontduo. 

Og selvom det ikke er blevet til mål fra de to, så trives Matin Spelmann oppe i det forreste geled.

- Jeg synes, det er sjovt at spille deroppe. Det giver nogle gode muligheder for mig i omstillingerne, men hvor jeg lige spiller i weekenden, det må vi se.

Læs også Ankersen fik endelig 90 minutter: Det var fortjent

Kombinationen Spelmann/Sana er dog ikke den optimale, lyder det fra Spelmann.

- Det der er allerbedst for mig, det er når jeg spiller med en stor man som for eksempel 'Duncan', som tager en masse opmærksomhed og kan flække en masse bolde videre.

- Når jeg og Tobias (Sana, red.) spiller, så skal jeg på mange af de hovedstødsbolde, og så er man der ikke helt til opsamlingen. Så favoritten er klart at ligge bag en stor angriber. 

AGF skal forsøge at følge op på sidste rundes 2-0-sejr over Brøndby, når Aalborg Portland Park på lørdag klokken 17:30 danner rammen om opgøret mod AaB.