Alt er som det plejer: Aarhusianere tror på AGF-guld

Optimismen bobler i Smilets by forud for den kommende superligasæson

Foto: Henning Bagger - Scanpix

De aarhusianske fans af superligaklubben AGF har tilsyneladende bevaret deres stålfaste tro på, at der lige rundt om hjørnet venter store triumfer for deres hvidklædte helte.

Ifølge en frisk opgørelse fra Danske Spil tror mere end halvdelen af de aarhusianske spillere på, at AGF'erne får guldmedaljer om halsen, når den kommende sæson er slut. Helt præcist forventer 55 pct. af de aarhusianske spillere, at AGF vinder DM-guldet.

SE OGSÅ: Farvel Vatsadze: Georgier får sparket i AGF

Til sammenligning tror kun 7 pct. af aarhusianerne på, at FC København genvinder DM-trofæet.

Skulle AGF vinde det danske mesterskab, er det første gang i mere end 30 år, at det sker. Aarhusianerne vandt sidst danmarksmesterskabet i 1986.

SE OGSÅ: AGF-træner efter nederlag: Vi spiller en fremragende kamp

Måske lidt overraskende bliver aarhusianerne dog overgået af Oddset-spillerne i Silkeborg, når det handler om troen på, at den lokale superligaklub vinder mesterskabet.

I kølvandet på euforien over oprykningen til Superligaen har 63 pct. af de silkeborgensiske Oddset-spillere lagt penge på, at Silkeborg IF vinder DM-guldet. Silkeborg vandt sidst det danske mesterskab i 1994.

Den nye superligasæson begynder i denne weekend. Silkeborg IF møder fredag aften OB på udebane, mens AGF søndag skal en tur til Haderslev for at møde sidste sæsons sølvvindere fra Sønderjyske.

Dansk mester ifølge Oddset-spillerne

Aarhus Kommune
AGF 55 pct.
Silkeborg 7 pct.
Sønderjyske 7 pct.
FCK 7 pct.

Horsens Kommune
AGF 33 pct.
Horsens 27 pct.
Sønderjyske 8 pct.

Randers Kommune
AGF 26 pct.
Randers 13 pct.
Brøndby 13 pct.

Silkeborg Kommune
Silkeborg 63 pct.
Horsens 8 pct.
AGF 6 pct.

Kilde: Danske Spil