AGF's nye angriber: De har brug for en spiller som mig

André Riel brænder for så meget for sin sport, at det en gang imellem kan give problemer i truppen. Han er dog kommet til AGF for at lære

04:03

Med fire minutter igen af det netop overståede transfervindue skrev André Riel under på en tre-årig kontrakt med AGF.

Straks efter begyndte historierne så at køre om, at den 27-årige Helsingør-topscorer var en belastning i omklædningsrummet og at han havde svært ved at falde til. 

Læs også AGF-bombe i allersidste minut: Henter profil hos oprykker

Murersvenden fra Valby kan dog ikke lade være at smile af de historier.

- Det generer mig ikke, der er i historier om alle. Jeg er bare en spiller, der fylder meget og har min egen mening. Jeg er kritisk og jeg vil det så meget, siger André Riel.

- Det er både en god ting og en gang imellem en lidt dårlig ting at have mig som holdkammerat, men jeg vil mine holdkammerater og mig selv det bedste. Jeg er bare meget kritisk, og jeg går ind til alle opgaver med et stort hjerte.

Jeg er bare en spiller, der fylder meget og har min egen mening. Jeg er kritisk og jeg vil det så meget

André Riel, AGF

AGF råder i forvejen over store personligheder som Martin Spelmann, Morten 'Duncan' Rasmussen og Steffen Rasmussen, men det bliver ikke et problem for André Riel.

- Der vil altid være plads til mig. De har brug for en spiller som mig, så der er kæmpe plads til mig her, lyder det med et smil fra Riel.

Vil lære af de erfarne

Selvom selvtilliden er i top hos den nyindkøbte angriber, så har han en stor respekt for de spillere, han nu skal dele omklædningsrum med.

- Der er nogle lidt andre typer her i AGF end der var i min tidligere klub. Det her er nogle spillere, der været i gamet i meget længere tid, har større erfaring og har haft nogle store kampe på deres CV. 

Og hvor André Riel i Helsingør var en af de største profiler, vil han nu suge til sig fra de garvede kræfter på Fredensvang.

- Jeg synes, jeg går fint ind i denne her trup, og så må tiden vise, hvordan det kommer til at fungere. Men jeg har masser at lære, især i denne her trup, fordi jeg ikke er en af de ældste. 

AGF-træner Glen Riddersholm var gæst i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup. Se den herunder.