AGFs Backman er klar til 90 minutter

Med Jesper Juelsgård i karantæne mod Esbjerg bliver det sandsynligvis Nicklas Backman, der tager over i midterforsvaret til sin første start i år

Nicklas Backman er ikke startet på banen for AGF siden 11. december - og siden da er det blot blevet til ni minutters Superliga-fodbold for den stærke forsvarsgeneral, i form at to korte indhop i de sidste kampe.

Men formen er ved at være der hvor den skal.

- Jeg føler mig i god form. Jeg fik også 30 minutter her i en reserveholdskamp, og jeg har fået trænet godt i ti dages tid, så jeg føler mig i god form, siger Nicklas Backman til Fodbold med Horup. 

Mikkel Rask og Alexander Juel Andersen sidder fortsat ude med skader og samtidig fik Jesper Juelsgård karantæne i det første opgør mod Esbjerg. Derfor tegner det til, at Backman glider ind i midterforsvaret, hvilket han også føler sig klar til.

 - Ja, det tænker jeg. Så må vi se, hvad kroppen siger. Men hvis jeg står på banen, så er det for at jeg skal spille 90 minutter, fortæller Backman, der har haft en svær tid under den langvarige skade. 

- Det har været hårdt. Det har været en svær periode for mig. Også når vi ikke har taget de point, som vi skal, så har det været svært at sidde på siden. Det er noget, jeg ikke rigtigt har prøvet tidligere i min karriere, men man skal komme stærkere tilbage, og jeg føler mig i god form.

Frygter ikke for pladsen

Backman var hentet til klubben som styrmanden i forsvaret, og med en god præstation mod Esbjerg, kan han spille sig tilbage ind i start 11'eren på bekostning af Jesper Juelsgård, der altså må se kampen fra skammekrogen.

VIDEO: Se et interview med AGF's Jesper Juelsgård.

Men Juelsgård frygter nu ikke for sin plads på holdet.

- Det har jeg ikke tænkt på. Vi er i en situation lige nu, hvor det er resultaterne, der tæller. Og hvis Glen i næste kamp tænker, at jeg ikke er en del af det stærkeste hold, så er det sådan det er, fortæller Jesper Juelsgård, inden han fortsætter.

VIDEO: Se et interview med AGF's Martin Spelmann.

- Vi er i en situation, hvor træneren skal sammensætte det bedste hold til hver kamp, og så er det med at give den gas til de træninger der er og de kampe, man nu får, for at overbevise ham om, at man gerne vil starte inde.

Returopgøret mellem AGF og Esbjerg spilles på Ceres Park onsdag aften klokken 18.00. 

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

IMG_9091

play Er der plads til flere borgere i Balle?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er

politibil

Politiet har fundet gerningsmand ved røveri i Kvickly

96f50bfe-ee7a-4c4d-a549-2f3b20c5c7f8

Antal indlagte falder, men stor genåbning vil være "leg med ilden", advarer overlæge

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias