AGF: Vi kan vinde sølv

Cheftræner tilfreds efter uafgjort mod FC Nordsjælland

AGF er stadig med i kampen om sølvmedaljerne i Superligaen, mener klubbens træner Peter Sørensen, efter hans mandskab lørdag spillede 1-1 mod FC Nordsjælland.

Springet op til FC Nordsjælland er dermed stadig på seks point.

- Hvis vi havde tabt i dag, så havde vi haft rigtigt svært ved at blive nummer to. Men Nordsjælland stak ikke af, siger Peter Sørensen.

- Så der bliver hård kamp om de tre pladser.

Med "de tre pladser" mener Peter Sørensen fra andenpladsen til fjerdepladsen - mesterskabet render FC København med, mener han.

Fik en del svar

Foruden de intakte muligheder for en god placering i toppen af tabellen fik Peter Sørensen også en del svar i dagens kamp.

Særligt i angrebet, hvor aarhusianerne måtte undvære tre skadede spillere i Søren Larsen, nyindkøbte Morten Moldskred og Peter Graulund.

I stedet spillede Davit Skhirtladze, som netop er rykket op i førsteholdstruppen, og den normalt ufarlige Aron Jóhannsson fra start. Og Jóhannsson fik scoret.

- Vores ene angriber scorede. Ham er der blevet snakket meget om. Så det er jeg selvfølgelig meget godt tilfreds med. Og ham den anden han arbejdede hårdt uden at score, siger Peter Sørensen.

- Vi stod solidt defensivt. Så summa summarum, første kamp er overstået, og den var jeg ganske godt tilfreds med, siger Peter Sørensen.