AGF-trup er atter coronafri

AGF melder fredag, at fortsat ingen andre end Mustapha Bundu er testet positiv for coronavirus.

Mustapha Bundu er stadig i coronakarantæne, men derudover er AGF-truppen smittefri, meddeler klubben. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Efter AGF tidligere på ugen måtte meddele, at angriberen Mustapha Bundu var blevet testet positiv for coronasmitte og sat i karantæne, er der bedre meldinger fredag.

Her lyder det fra den aarhusianske klub, at der fortsat ikke er andre smittede i truppen.

Læs også Fodboldfans advares om smittefare inden superligakamp

- Som et led i vores testapparat under coronasituationen er alle i og omkring truppen blevet retestet, og ingen er fundet positive.

Som et led i vores testapparat under coronasituationen er alle i og omkring truppen blevet retestet, og ingen er fundet positive.

Jacob Astrup, AGF-læge

- Dermed er alle spillere - på nær Mustapha Bundu, der fortsat er i karantæne - klar til at indgå i truppen og deltage i træningen, siger AGF-læge Jacob Astrup til klubbens hjemmeside.

AGF mangler at spille en kamp i indeværende sæson. Den afvikles søndag på Ceres Park og er mod Brøndby.

Læs også AGF-topscorer om sølvkamp: Tror ikke FCK gør rent bord

Samtidig spiller FC København hjemme mod FC Nordsjælland.

Resultatet af de to kampe afgør, hvordan sølv og bronze bliver fordelt i Superligaen.

06:55

VIDEO: Mere end 500 AGF-fans indtog Tirstrup Lufthavn søndag aften for at tage imod deres helte, da de vendte hjem fra 4-2 sejren over FC København. Ikke nok med at bronzemedaljerne er sikret, så ligger AGF pt. nummer to og dermed med sølvmedaljerne i hænderne.

Luk video