AGF-træner efter nederlag: Vi spiller en fremragende kamp

Glen Riddersholm tror på stærkt AGF-hold, når nye spillere er blevet integreret

02:08

Trods et nederlag på 1-2 i lørdagens testkamp mod Lyngby er AGF-cheftræner Glen Riddersholm mere end almindeligt fortrøstningsfuld forud for den kommende superligasæson.

Aarhusianerne dominerede det meste af opgøret og kom også frem til klart flest chancer. Angriberen Kasper Junker formåede at få bolden i nettet en enkelt gang, men med to Lyngby-scoringer var det ikke nok for AGF.

- Jeg synes, at vi kollektivt spiller en fremragende kamp. Vi laver nogle individuelle fejl, der giver to mål til et kynisk spillende Lyngby-hold. Men når jeg kigger på antallet af de chancer, vi kreerer, så lover det rigtigt godt fremadrettet, siger Glen Riddersholm til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- I en træningskamp gælder det om at arbejde med nogle ting. Det handler ikke om tre point, det handler om indholdet mere end resultatet. Og indholdet i dag kan vi et langt stykke hen ad vejen være tilfredse med.

SE OGSÅ: AGF tabte Superliga-generalprøven

AGF har været forholdsvis aggressiv i det nuværende transfervindue. Undervejs i opgøret mod Lyngby fik Glen Riddersholm rig mulighed for at se de nye spillere i aktion.

Martin Spelmann, Mustafa Amini, Kasper Junker og målmand Aleksandar Jovanovic var således alle i startopstillingen.

- Vi har fået nogle rigtigt dygtige spillere ind. Jeg synes, Spelmann i dag viser, at han laver en assist og arbejder hårdt. Indtil han har været her i længere tid, skal vi ikke vurdere ham, men han bliver stærkere og stærkere, forklarer Glen Riddersholm, der også uddelte roser til de øvrige nyerhvervelser.

SE OGSÅ: Jesper Lange forlader AGF

AGF-cheftræneren ser nu frem til den kommende sæson, men erkender, at der er et stykke vej, inden det endelige hold for sæsonen 16/17 er spillet helt sammen.

- Jeg føler, at vi stadigvæk har et stort stykke arbejde foran os - både på og udenfor banen. Vi er lidt nede på antallet af spillere, men vi ved, at vi skal vælge de rigtige, så derfor tager det lidt tid. Den tålmodighed er vi enige om, at vi skal have, så vi træffer de rigtige og de kloge beslutninger.

Se interviewet med Glen Riddersholm i videoen øverst i artiklen. 

01:11

Se Jeppe Kjær score Lyngbys sejrsmål.

Luk video