AGF-træner efter afklapsning: Det kan vi ikke være bekendt

Glen Riddersholm har ingen forklaring på, hvorfor hans hold ikke kan hente point på hjemmebanen

02:25

Seks hjemmebanenederlag i træk. Det er status for Glen Riddersholms AGF-mandskab.

Og efter gode præstationer på udebane i Viborg og senest i Parken i pokalen, så vendte holdet endnu en gang hjem og leverede en mildt sagt sløj indsats. 

Læs også Silkeborg IF tromlede AGF i Aarhus

Men hvorfor kan AGF ikke vinde på eget græs?

- Det er et godt spørgsmål, og det stiller vi også os selv. Der har været en del af de kampe, hvor vi selv har kunnet afgøre tingene. I dag må vi sige, at vi er lidt mere i defensiven og må parere alt for meget, fortalte Glen Riddersholm efter kampen.

Har ikke momentum

Cheftræneren fremhæver herefter nogle episoder, som har hjemsøgt holdet på eget græs.

Det er skuffende og det er for dårligt. Vi kan kun undskylde, for det er simpelthen for pinligt.

Glen Riddersholm, AGF-træner

- Der har været nogle dårlige oplevelser med et par brændte straffespark og nogle sene scoringer mod os, som selvfølgelig har gjort, at vi ikke har momentum på hjemmebane. Og det er jo noget, vi er nødt til at få vendt. 

Trods den elendige stime på hjemmebane, så valgte 9.098 tilskuere at troppe op på Ceres Park mandag aften, og Glen Riddersholm sendte da også en uforbeholden unskyldning afsted til holdets mange fans.

- Det er skuffende og det er for dårligt. Vi kan kun undskylde, for det er simpelthen for pinligt, det vi leverer i sådan en ramme, hvor folk har brug for en succesoplevelse, og der tænker jeg på dem der møder op, og bruger deres tid her. Det kan vi ikke være bekendt.

AGF er nu seks point efter Silkeborg på den rigtige side af stregen i nedrykningsgruppe 2. Næste opgave er på mandag i Aalborg mod AaB.

Se interviewet med Glen Riddersholm i videoen øverst i artiklen.