AGF-sportschef: Vinduet er åbent endnu

Peter "PC" Christiansen udelukker ikke, at AGF kommer til at handle inden transfervinduet smækker i

01:45

I takt med at 1. september nærmer sig, bliver der mere og mere aktivitet på fodboldklubbernes handelsplads.

AGF har allerede forstærket sig markant i sommerens transfervindue, men der kan sagtens nå at ske mere inden august rinder ud. Sådan lyder det fra sportschef Peter "PC" Christiansen, da han bliver udspurgt i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup.

- Jeg ved ikke, om jeg regner med det. Men det er da en mulighed, vinduet er åbent endnu i hvert fald, lyder det efterfulgt af et bredt smil.

AGF's indkøb i sommerens transfervindue

Pierre Kanstrup (fri transfer fra SønderjyskE)
Jakob Ankersen (fra Zulte-Waregem)
Frederik Møller (fri transfer fra AC Horsens)
Adama Guira (fra RC Lens)
Tobias Sana (fra Malmø FF)

Blandt AGF-fansene har der især været skreget meget efter en ny angriber, nu hvor både Morten 'Duncan' Rasmussen og Kasper Junker er skadede. 

Men hvis der bliver hentet en ny spiller i indeværende transfervindue, er det altså langt fra sikkert, at det bliver en angriber.

Det kan nemlig være med til at ødelægge udviklingen hos nogle af de nye spillere som for eksempel Tobias Sana eller Mustapha Bundu.

Læs også Ankersen fik endelig 90 minutter: Det var fortjent

- Det er hele tiden en afregning. Vi havde jo samme problem i Randers, hvor alle ville have en angriber i hvert eneste vindue, og der tror jeg faktisk, at det kom Nicolai Brock-Madsen til gode, at vi gik med dem vi havde.

AGF håber, at 'Duncan' kan være klar til lørdagens kamp mod AaB, mens Kasper Junker sandsynligvis er tilbage i truppen på den anden side af landskampspausen.

Se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup herunder, hvor også Randers FC-anfører Mads Agesen var gæst.