AGF snupper endnu en mand fra de kronjyske rivaler

Randers FC må igen afgive en fra staben til den aarhusianske ligakonkurrent

Først var det direktøren, så i alt tre profiler på banen, inden også sportschefen flyttede. Og nu smutter endnu en kapacitet fra Randers FC til AGF.

Denne gang er det den fysiske træner Peter Sand, der forlader kronjyderne for til sommer at begynde i AGF.

Der er tale om en mand, der vender tilbage til rødderne, for i perioden fra 2008 til 2012 stod Peter Sand for den fysiske træning af de aarhusianske talenter.

- Vi er rigtigt glade for, at Peter har haft lyst til at komme tilbage til AGF, hvor han allerede dengang, han var her sidst, viste sig som en yderst talentfuld og dygtig fysisk træner. De krav, han stiller til spillerne, er ekstremt høje, og han er utrolig god til at udvikle den enkelte spillers fysiske kapacitet, siger sportschef i AGF Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

- Han har både de teoretiske og praktiske kompetencer, der skal til, og hans viden og indsigt i hans felt er på det højeste niveau. Jeg er sikker på, at vi bliver meget glade for samarbejdet med Peter, og jeg ser frem til at følge hans arbejde i det daglige.

Blot den seneste i rækken

Tidligere har spillerne Elmar Bjarnason, Kasper Junker og Mustafa Amini skiftet til AGF fra Randers, ligesom også direktør Jacob Nielsen og netop sportschef Peter Christiansen har en fortid hos kronjyderne. 

Peter Sand afløser Thomas Rostgaard Andersen, der stopper i klubben til sommer, når den nye træner tiltræder.

- Thomas er en dygtig fysisk træner, der har gjort og gør et godt og solidt stykke arbejde her i klubben. Han er seriøs og professionel, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden, lyder det fra Peter Christiansen.