AGF smider tomåls-føring og må nøjes med ét point

Det lignede længe en sejr til AGF ude mod OB, men fynboerne kom tilbage fra 0-2 og fik uafgjort i Superligaen

OB og AGF delte pointene imellem sig, da de to hold mødtes lørdag. Opgøret endte 2-2. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Tobias Sana bragte AGF foran 0-2 i første halvleg, men føringen blev smidt. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Der var god intensitet og fight kampen igennem. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

1 af 3

OB og AGF måtte nøjes med et point hver, da klubberne lørdag spillede 2-2 i Odense i Superligaen.

OB skabte fleste flest chancer i kampen, og specielt i anden halvleg var holdet meget at finde på aarhusianernes banehalvdel, men OB måtte nøjes med det ene point efter et comeback.

AGF fik således scoret to gange i løbet af de første 25 minutter, mens OB reducerede kort før pausen. Til sidst fik hjemmeholdet så udlignet på et straffespark.

AGF kom bedst i gang, og der var kun spillet små 13 minutter, før gæsterne fik bolden i nettet. Casper Højer Nielsen slog en bold ind i feltet, og her fandt han Jakob Ankersen, der bragte AGF foran 1-0 mellem venner og fjender.

Ti minutter senere var den gal igen i OB-feltet.

Udlignede på straffe kort før tid

Mustafa Amini slog en bold over forsvaret og fandt Tobias Sana, der på elegant vis flugtede bolden over en fremstormende OB-keeper Sten Grytebust til 2-0.

Efter 37 minutter svarede hjemmeholdet igen, da Jacob Barrett Laursen flot drejede bolden over i højre hjørne uden chance for AGF-målmand Oscar Whalley.

OB-fansene hyldede den nu afdøde Kim Larsen med dette banner.  Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Efter pausen pressede OB hårdt på for at score, men med 87 minutter spillet var det stadig ikke lykkedes for hjemmeholdet at udligne.

Så fik OB tilkendt et straffespark, og her var den indskiftede OB-topscorer, Nicklas Helenius, sikkerheden selv, og han udlignede til 2-2.

Læs også AC Horsens sender 2. divisionshold ud af pokalen

Så var der heller ikke flere mål i opgøret, og derfor måtte begge mandskaber tage til takke med det ene point.

Efter kampen er stillingen i rækken uændret. OB forbliver på 10.-pladsen, mens AGF fortsat er placeret på fjerdepladsen.