AGF sender målmand til Vejle

Thomas Hagelskjær skifter med øjeblikkelig virkning til Vejle Boldklub

AGF sender Thomas Hagelskjær til Vejle Boldklub, hvor den unge målmand har skrevet under på en toårig kontrakt.

Thomas Hagelskjær, der netop har været med U21-landsholdet til EM-slutrunden i Polen, havde først kontraktudløb med AGF om et år, men ifølge Aarhus-klubben har Vejle Boldklub købt ham fri, så skiftet sker med det samme.

- Thomas har gjort en god figur i AGF, hvor han altid har været professionel og en vellidt del af truppen. Men vi må også erkende, at der i et stykke tid har været langt til spilletid på førsteholdet. Derfor er det her skifte en rigtig god løsning for både Thomas og os, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen, i en pressemeddelelse.

- Nu kan han komme til en attraktiv klub på et godt niveau, og dermed forhåbentlig fortsætte sin udvikling som målmand. Vi sender Thomas til Vejle med et stort tak for hans tid i AGF og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden

Har stået i skyggen

I AGF har 22-årige Thomas Hagelskjær stået i skyggen af både førstevalget Aleksandar Jovanović og den tidligere anfører og nuværende reservekeeper Steffen Rasmussen.

Derfor har jagten på spilletid fået den 22-årige målmand til at søge nye udfordringer hos 1. divisionsklubben Vejle.

VIDEO: Magnus Kaastrup stod for kampens detalje, da AGF tirsdag aften slog et udvalgt hold fra Djursland med 8-0. Se den her.

- Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg skal spille fodbold på et højt niveau, og det kommer jeg tættere på i Vejle. Men det er med vemod, jeg forlader AGF. Jeg har været rigtig glad for at være i klubben, der har været en stor del af mit liv i næsten 10 år, siger Thomas Hagelskjær.

- Og jeg vil gerne takke Maciej Wasyniuk, der var min første målmandstræner i AGF, Kresten Vedstesen og senest Lee Baxter for et godt samarbejde. Jeg skylder også en stor tak til mine kollegaer Steffen Rasmussen og Aleksandar Jovanović, og jeg håber, at de og resten af holdet får succes i de kommende år

Thomas Hagelskjær er langt fra den eneste, der har forladt AGF efter afslutningen på sæsonen.

Blandt andre har Danny Olsen, Elmar Bjarnason og Stephan Petersen også sagt farvel. Til gengæld er Jakob Ankersen og Pierre Kanstrup blevet hentet ind.

AGF åbner den nye sæson i Superligaen fredag den 14. juli, hvor AC Horsens besøger Ceres Park. Den kamp spilles klokken 18.00.

Spærring af Silkeborgvej

Skudepisode i vejkryds: Patronhylstre fundet og vidner efterlyses

Konflikt vej rute 26

Bil hejst 17 meter op i luften: Konflikt blusser op igen

80_percent

play Politikere: Drop lempelse af dyrevelfærdslov

Lige nu
AstraZeneca Vaccine

liveblog Pårørende til AstraZeneca-dødsfald kræver erstatning af Danmark

vaffelbageriet fjellerup

Danmarks bedste ishus ligger i Østjylland

kollegievænget

Mand ville "pløkke" hel familie ned - Nu er han fængslet

Dagens mest læste