AGF-penge til kræftsyge børn

Salget af en årsplakat og et maleri giver penge til Skejby Sygehus.

Genrefoto.

Der er atter penge på vej til de kræftsyge børn på Skejby Sygehus. Denne gang fra AGF Kontraktfodbold A/S. Lige efter nytår regner superligaklubben med at kunne sende penge til børneafdelingen.

Pengene stammer fra salget af klubbens første sæsonplakat, malet af den tidligere århusianske maler Poul Pava.

I gennem de seneste måneder har fans kunnet købe plakaten med tændstikmændene og titlen AGF - Byens hold. Og samtidig har det været en auktion, hvor privatpersoner og virksomheder har kunnet byde på det originale Pava-maleri. Det blev i søndags solgt for 36.000 kroner ved superligaholdets sidste hjemmekamp inden vinterpausen.

Informationsmedarbejder i AGF Kontraktfodbold Anders Bjerre siger, at man er tilfreds med salget. Nu vil man gøre op, hvor stort overskuddet er på salget af maleri og plakater og så sende pengene til Skejby Sygehus. Der er stadig plakater til salg, og derfor sender man pengene af to gange.

Fremover kan de ansatte og kunder hos TDC Mobilcenter Viby glæde sig over maleriet. Oprindeligt havde mobilcentret budt 7000 kroner for originalen, men først med buddet på 36.000 kroner var maleriet i hus.